WaterBox Santral Seslendirme

Seslendirme Stüdyosu Sibel Seslendirme santral seslendirmeleri projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Watebox Santral Seslendirme başarıyla teslim edildi.

Watebox su kuyusu, arıtma cihazları gibi su konusunda teknik anlamda ihtiyaçlara cevap vermektedir.Hizmetleri sadece satış olmayan firmamızın aynı zamanda güçlü bir teknik servis ağı bulunmaktadır.

Projelerimizde ihtiyaçları tam olarak anlayıp, buna göre hizmet vermek için çalışıyoruz. Waterbox bize ulaştığında santral seslendirme çalışmasının  hangi tonda yapılmasını istediklerini öncelikle sorduk, ihtiyaca göre seslendirme sanatçılarımızın örneklerini sunduk.

Waterbox seslendirme konusunda Emel ile seçimini yaptı ve projemizi hem İngilizce hem de Türkçe olarak tamamladık. Seslendirme metinlerinde bazı düzenlemeler yaptık. Bu anlamda dilde oluşan imla hataları editörlerimiz tarafından düzeltildi ve Türkçe – İngilizce dillerinde kusursuz biz anlatımla kayda girdik. Kayıt aşamasını tamamladıktan sonra müzikleme aşamasında telif sorunu yaşamayacak müziklerimiz arasında seçim yapıldı. Ve montaj çalışmamız tamamlandı. Biliyorsunuz ki santral formatları hepsi birbirinden farklı. Kullanılacak cihaz ve sistemlere göre değişken olabilecek bu çalışmalar sisteme uygun entegre edildi ve teslim edildi. Şu anda Waterbox markasını tüm çağrı merkezlerinde profesyonel olarak dinleyebileceğinizi belirtmek isteriz.

En iyi seslendirme sanatçıları  Sibel Seslendirme’ de… Şahane ekibine kulak verin!

Profesyonel seslendirme stüdyolarında santral seslendirme hizmeti için siz de Sibel Seslendirme’ ye güvenin. Santral seslendirme metinleri hazırlanmasından, telif sorunu yaşamayacağınız güvenle kullanabileceğiniz müzikleri ile, tüm markaların tercih ettiği bu isime güvenin.

Yorum bırakın